Zásady ochrany a zpracování osobních údajů

(v souladu s GDPR)

Děkuji Vám za návštěvu mých webových stránek! Moc si vážím Vašeho zájmu o mé články a eBooky!

Vzhledem k těmto skutečnostem dochází i na mých webových stránkách ke zpracování Vašich osobních údajů a mojí povinností (jakožto správce osobních údajů) je Vás o tomto podrobně informovat (součást zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (§ 11, odst. 1)):

Navíc mi toto nařizuje i - General Data Protection Regulation (GDPR) - nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, které začínají platit dne 25. 5. 2018.


JEDNODUCHÉ PRAKTICKÉ SHRNUTÍ TOHO NEJZÁKLADNĚJŠÍHO PRO NÁS, BĚŽNÉ "SMRTELNÍKY" :-)

Všichni se občas stáváme klienty a dáváme všanc své osobní údaje, které jsou pro nás velmi cenné,  a chceme, aby byli u poskytovatele služeb či prodejce zboží v bezpečí. A proto dochází od 25.5.2018 ke změně v legislativě, aby tato bezpečnost našich osobních údajů a nakládání s nimi bylo skutečně zajištěno, což je pro nás všechny moc dobře.

V mém případě, tedy při Vašem využívání mých služeb, a to:

  • čtení mých blogových článků, příp. facebookových příspěvků,
  • stahování eBooků zdarma,
  • posílání tzv. newsletterů neboli novinek, rad, tipů, blogových článků, eBooků a slevových kuponů na mé služby na Váš e-mail, který jsem získala díky tomu, že jste si stáhli eBook zdarma,
  • zakoupení placeného eBooku apod.,

musím i já přijmout určitá opatření, abych splnila veškeré požadavky nové legislativy a Vy jste mohli být klidní, že Vaše osobní údaje jsou u mě nejen v bezpečí, ale že je nebudu zneužívat, např. že bych Vám posílala spamy.

Co tedy patří mezi hlavní novinky a požadavky:

1.) Musíte být předem informováni o tom, že:

  • Vaše osobní údaje (a to jen ty nejnutnější - pro minimalizaci rizik) budu (já a mnou pověřený SmartSelling a.s. a jeho spolupracovníci) zpracovávat po dobu 3 let (v případě stažení eBooku zdarma, a to od udělení souhlasu), resp. 7 let (v případě zakoupení placeného eBooku) a detaily o tomto zpracování se dozvíte níže...
  • Vám na Vaši e-mailovou adresu (získanou stažením/zakoupením eBooku) budu 1 - 2x měsíčně posílat e-mail s tzv. obchodním sdělením = upozorněním na můj nový blogový článek, nový eBook či slevu na něj, další rady, tipy a inspiraci - zkrátka spolu budeme v kontaktu :-)
  • tento souhlas mi daný, který dáte najevo stisknutím tlačítka "Stáhnout ZDARMA" či "Odeslat", můžete kdykoliv odvolatz odběru "novinek" (článků, eBooků, rad a tipů) se "odhlásit" pomocí odkazu uvedeného na konci každého zaslaného e-mailu.

2.) Tato informace předem zajistí, že se budete moci svobodně a bez nátlaku rozhodnout, zda mi svůj e-mail dáte. 

  • V případě, že byste chtěli pouze eBook stáhnout, ale další mé služby, včetně novinek a inspirace na Váš mail 1 - 2x měsíčně, už byste využívat nechtěli, je možné eBook stáhnout a po jeho příchodu se z odběru novinek či z celé databáze odhlási.

3.) Musím si být jistá, že Vaše osobní údaje jste mi dali jen Vy osobně a nikdo jiný, abych Vás neobtěžovala zasíláním spamu.

4.) A především musí být podniknuty veškeré kroky k tomu, aby Vaše osobní údaje byly zabezpečeny co nejdůkladněji a bylo zpracováváno jen to nejnutnější (viz dále).

PROTO, abych toto vše a mnoho dalšího splnila, přijímám určitá opatření a tedy:

1.) Těsně před stažením či zakoupením eBooku, tedy před stisknutím příslušného tlačítka, je umístěn krátký text, který Vás informuje o výše uvedeném (s odkazem na podrobné informace - tedy na tuto stránku), abyste se mohli svobodně rozhodnout.

2.) Po stažení eBooku zdarma Vám nejdříve na zadanou e-mailovou adresu přijde e-mail se všemi potřebnými informacemi a především s potvrzovacím odkazem, jehož stisknutím potvrdíte souhlas s výše uvedeným. Teprve po jeho potvrzení Vám již přijde mail s eBookem. = využívám tedy tzv. double-opt-in, který bezpečnost zvyšuje.

Pokud tento odkaz nepotvrdíte, eBook Vám nepřijde a bude to pro mě informace, že o eBook nemáte zájem či mi souhlas z jakéhokoliv důvodu nechcete dát. V takovém případě se Vaše osobní údaje zpracovávat ani nezačnou a ani já k nim nemám přístup.

V tomto e-mailu jste také informováni o možnosti  (máte-li zájem jen o eBook a nikoli o zasílání obchodních sdělení) eBook stáhnout a po jeho příchodu se z odběru novinek odhlásit, tedy odvolat svůj souhlas.

3.) Těm z vás, kteří tyto výše uvedené 2 body neměli možnost využít, dodatečně pošlu e-mail s nezbytnými informace a prosbou o dodatečné udělení souhlasu se zpracováním osobních údajů a se zasíláním inspirace, blogových článků, eBooků, rad a tipů na Vás e-mail.

Pokud mi tento souhlas z jakéhokoliv důvodu nedáte, od 25.5.2018 Vám již nebudu moci zaslat ani jediný e-mail. - Tedy alespoň do doby, než si stáhnete či koupíte eBook, kdy už takto informováni budete a souhlas dáte stisknutím příslušného tlačítka.

Navíc osobní údaje (především e-mailovou adresu) těch z vás, kteří mi souhlas dodatečně neudělí, budu nucena z databáze vymazat a tedy ukončit jejich zpracovávání, protože k němu nemám souhlas či jiný právní titul. (viz dále).

4.) Dále jsem přijala řadu dílčích technických, organiazčních a bezpečnostních opatřeních, o kterých se dozvíte níže, případně mě můžete kdykoliv kontaktovat na michaela@michaelavancatova.cz.

To je asi to nejzákladnější a nejpraktičtější, ovšem níže se dozvíte veškeré další důležité informace o ochraně a zpracování Vašich osobních údajů, tedy:

  • kdo je zpracovává

  • jaké údaje zpracováváme a v jakém rozsahu

  • proč - z jakého titulu a k jakému účelu

  • jak dlouho je budeme zpracovávat

  • jakým způsobem

  • jaká jsou Vaše práva.


A NYNÍ NEZBYTNÁ "PRÁVNIČINA" ;-) NEJEN PRO ZVÍDAVÉ 

1.0 Správce osobních údajů

Správce osobních údajů je ten, kdo určuje účel, dobu zpracování, rozsah zpracovávaných osobních údajů a prostředky zpracování osobních údajů včetně výběru zpracovatelů. Zodpovídá za opodstatnění zpracování na základě některého z právních titulů a zodpovídá za zabezpečení osobních údajů, které mu byly svěřeny. Správce jsem já, MUDr. Michaela Vančatová, IČO 06298516, alej Svobody 1180/24, Plzeň, 32300 a provozuji webovou stránku www.michaelavancatova.cz, kde mi jako návštěvník a zákazník svěřujete své osobní údaje.

Prohlašuji, že jako správce Vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že já a moji spolupracovníci:
  • budeme zpracovávat Vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
  • plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,
  • umožníme Vám a budeme Vás podporovat v uplatňování a plnění Vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Na požádání Vám oznámím, zda a jaké osobní údaje mám o Vás zaznamenané. Pokud by i přes mé snahy o správnost a aktuálnost údajů  byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravím. Pokud máte jakékoliv otázky, žádosti či připomínky týkající se zpracování Vašich osobních údajů, můžete je směřovat na michaela@michaelavancatova.cz, v naléhavých případech i na tel.č. 737 874 334, kde Vám jsem k dispozici.

 

2.0 Zpracovatel osobních údajů

Zpracovatelem osobních údajů je fyzická či právnická osoba, agentura, orgán veřejné moci nebo jiný subjekt, kterého správce pověří zpracováním osobních údajů. V mém případě je to firma: SmartSelling a.s. (a její spolupracovníci), IČO: 29210372, DIČ: CZ29210372, fakturační adresa - Netroufalky 797/5, Brno, 62500, korespondenční adresa Nálepkova 14, Brno, 63700. Kontakt: podpora@smartselling.cz.

Já, MUDr. Michaela Vančatová jakožto správce, i zpracovatel a jeho spolupracovníci zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Chráníme nám svěřené osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byly naše vlastní.

Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická, organizační a bezpečnostní opatření, která zamezují manipulaci, zneužití, poškození nebo zničení Vašich osobních údajů či zásah nepovolaných osob. V případě bezpečnostního incidentu Vás budeme neprodleně informovat.

Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez Vašeho souhlasu nebudou Vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

 

 3.0 Subjekt údajů

Subjekt údajů jste Vy, tedy žijící fyzická osoba (i podnikající), která je obyvatelem EU a ke které se osobní údaje váží. Musíte být o zpracování Vašich osobních údajů informováni a v souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv.

Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte mě prostřednictvím e-mailu michaela@michaelavancatova.cz.

 

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup mě můžete kdykoli vyzvat a já Vám doložím ve lhůtě 30 dní, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u Vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu (opravu či úpravu) osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme Vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování.

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru  neboli odebírání "novinek" omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)
 
Máte právo na přenositelnost. Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že Vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 60 dní.
 
Máte právo na výmaz (být zapomenut). Nechci na Vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré Vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 180 dní.
 
V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu Vás budeme informovat na e-mail.
 
Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů (ÚOOÚ):
Pokud máte pocit, že s Vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na kontrolní orgán, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu ale moc ráda, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě, abych s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit. Webové stránky ÚOOÚ najdete ZDE>>
 
Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení = právo odvolat souhlas; námitka proti oprávněnému zájmu
E-maily s inspirací, články či produkty a službami Vám, jste-li můj zákazník, zasílám na základě mého oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládám, že Vás moje služby a produkty zajímají.
Pokud zákazníkem ještě nejste, posílám Vám je jen na základě Vašeho souhlasu.
V obou případech můžete ukončit odběr mých e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu ("Odhlásit se z odběru") v patičce každého zaslaného e-mailu.
Jste-li můj zákazník, kterému zasílám zmíněná obchodní sdělení na mail z titulu oprávněného zájmu správce, máte právo vznést námitku proti tomuto oprávněnému zájmu. V takovém případě já, jakožto správce, musím přezkoumat (provést balanční test), zda můj oprávněný zájem správce převáží nad Vašimi právy či nikoliv.
 

4.0 Zpracovávané osobní údaje

1.) V případě registrace, resp. přihlášení k odběru novinek (neboli tzv. newsletteru - inspirace, blogových článků, eBooků, rad a tipů  - nabídka vlastních služeb) je to e-mailová adresa, na kterou jsou zasílány zmíněná obchodní sdělení. Původně zpracovávaný údaj "Jméno" byl dodatečně (v 3/2018) z databáze vymazán, protože nebyl objektivní důvod k jeho zpracovávání.

2.) V případě stažení eBooku zdarma je to e-mailová adresa, na kterou je stahovaný eBook zaslán. Původně zpracovávaný údaj "Jméno" byl dodatečně (v 3/2018) z databáze vymazán, protože nebyl v případě zaslání eBooku zdarma objektivní důvod k jeho zpracovávání.

3.) V případě zakoupení eBooku či jiného on-line produktu je to jméno, příjmení, adresa (ulice, číslo popisné a orientační, město, PSČ, stát), e-mailová adresa, příp. název firmy, IČO a DIČ u podnikatelů nakupujících na firmu. Původně zpracovávaný údaj "Mobil" byl dodatečně (v 3/2018) z databáze vymazán, protože nebyl v případě zaslání eBooku či jiného on-line produktu e-mailem objektivní důvod k jeho zpracovávání.

Vaše osobní údaje (jméno, příjmení, adresa - ulice, číslo popisné a orientační, město, PSČ, stát; e-mailová adresa, příp. nárev firmy, IČO a DIČ u podnikatelů nakupujících na firmu) se zaznamenají jen tehdy, když nám je poskytnete z vlastní vůle.

4.) Pro marketingové účely (zasílání newsletterů - obchodních sdělení - článků, eBooků, inspirace a rad) navíc zpracováváme i to, jaké e-maily ne/otevíráte, v jakou dobu je nejčastěji otevíráte, na jaké odkazy v e-mailu ne/klikáte. - Provádím tedy tzv. profilování a segmentaci osobních údajů. - To proto, abych Vám mohla posílat jen e-maily s tématy, které Vás nejvíce zajímají, nebo například Vám nenabízela eBook, který již máte. (-Tedy další prevence spamu a minimalizace "obtěžování").

Jste-li mým zákazníkem dělám to z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládám, že Vás moje služby a produkty zajímají (a to po dobu 7 let od poslední objednávky). Nejste-li mým zákazníkem, zasílám Vám obchodní sdělení (novinky) jen na základě Vašeho souhlasu (a to po dobu 3 let od jeho udělení).

5.) V případě pořádání živé akce může docházet i k vytváření fotografické dokumentace průběhu akce.

 

5.0 Účel a právní titul (=důvod) zpracovávání osobních údajů

1.) V případě registrace k odběru novinek (newsletteru), které jsou zasílány e-mailem, je účelem právě zasílání těchto obchodních sdělení (blogové články, inspirace ). 

Právním titulem je Váš souhlas vyjádřený zadáním e-mailové adresy a stisknutím příslušného tlačítka. Obchodní sdělení Vám budu zasílat 1 - 2x měsíčně po dobu 3 let od udělení Vašeho souhlasu, přičemž tento souhlas můžete kdykoliv odvolat a z odběru novinek se odhlásit na konci každého zaslaného e-mailu.

2.) V případě stažení eBooku zdarma, který je zaslán po vyplnění e-mailové adresy na uvedenou e-mailovou adresu, je účelem zaslání eBooku a zasílání obchodních sdělení (blogové články, eBooky aj.). 

Právním titulem  je Váš souhlas vyjádřený zadáním e-mailové adresy a stisknutím tlačítka "Stáhnout zdarma". Nejste-li zákazníkem (platícím), obchodní sdělení Vám budu zasílat 1 - 2x měsíčně po dobu 3 let od udělení Vašeho souhlasu, přičemž tento souhlas můžete kdykoliv odvolat a z odběru novinek se odhlásit na konci každého zaslaného e-mailu.

O zpracování Vašich osobních údajů a o zasílání obchodních sdělení jste předem informováni a máte tedy možnost se svobodně rozhodnout, zda souhlas udělíte či nikoliv. Stejně tak jste informováni o možnosti odhlásit se z odběru.

V případě, že jste v době stáhnutí eBooku předem informováni nebyli, byli jste informováni prostřednictvím e-mailu dodatečně s možností dát souhlas se zpracováním os. údajů i zasíláním novinek. V případě Vašeho opakovaného nevyjádření se k této problematice jste byli upozorněni, že Vám od 25.5. 2018 již nebudu moci další informacemi nabité e-maily posílat a Vaše osobní údaje budou z mé databáze vymazány. 

Jak již bylo uvedeno výše, jste včas informováni i o možnosti eBook stáhnout a ihned po jeho příchodu se z odběru novinek odhlásit a tedy odvolat svůj souhlas. To pro případ, že máte zájem pouze o eBook a nikoliv o následně zasílaná obchodní sdělení.

3.) V případě zakoupení eBooku či jiného on-line produktu je účelem zaslání tohoto produktu a dále zasílání obchodních sdělení (inspirace, články, eBooky aj.).

Právním titulem pro zaslání eBooku je plnění smlouvy (zaslání produktu, informování o stavu objednávky) a zákonná povinnost (vystavování a evidence daňových dokladů - potřebuji fakturační údaje), příp. oprávněný zájem (v případě nutnosti zaslání upomínky).

Právním titulem pro zasílání obchodních sdělení je oprávněný zájem správce, neboť jste-li mým zákazníkem, důvodně předpokládám, že Vás moje služby a produkty zajímají. Obchodní sdělení Vám budu zasílat 1 - 2x měsíčně po dobu 7 let od poslední objednávky, přičemž z odběru těchto obchodních sdělení (neboli novinek) se můžete kdykoliv odhlásit na konci každého zaslaného e-mailu.

Údaje, které zadáváte v objednávce, jsou nezbytné pro Vaši identifikaci jako kupujícího. Používáme je k realizaci celého obchodu, včetně nezbytných účetních operací, vystavení daňových dokladů, identifikaci Vašich bezhotovostních plateb a pro komunikaci s Vámi. Veškeré tyto údaje zpracováváme.

I v případě zakoupení placeného eBooku jste o zpracování Vašich osobních údajů, ke kterému dojde po stisknutí příslušného tlačítka, byli informováni předem. Ti z vás, kteří takto informováni nebyli,  byli informováni e-mailem dodatečně s možností se případně vyjádřit.  Stejným způsobem bylo postupováno i v případě  zasílání obchodních sdělení.

 

6.0 Souhlas se zpracováním osobních údajů

Osobní údaje jsou zpracovávány na základě právních titulů, přičemž jedním z těchto právních titulů (= důvodů) je i souhlas.

Váš souhlas může být kdykoliv odvolán, což ovšem nemusí znamenat nutnost údaje zlikvidovat. Souhlas je vždy vázán ke konkrétnímu účelu a odvolání souhlasu je opět odvoláním souhlasu ke zpracování z daného účelu. Pokud jsou údaje zpracovávány i za jiným účelem, mohou být uchovány.

Pokud byste nesouhlasili se zpracováním Vašich osobních údajů, můžete mi to kdykoliv oznámit, abych mohla údaje podle toho zablokovat, příp. vymazat. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit pomocí odhlašovacího odkazu ("odhlásit se z odběru") uvedeného v patičce každého emailu.

 

7.0 Rozsah zpracování osobních údajů a cookies

Zpracování osobních údajů jsou operace, které jsou správcem či zpracovatelem s osobními údaji systematicky prováděny. Patří sem jejich shromažďování, zaznamenání, uspořádání, vyhledávání, strukturování, segmentace neboli profilování (jaké produkty stahujete, nakupujete, jaké e-maily ne/otevíráte a jaké odkazy v nich ne/otevíráte, v jakých seznamech kontaktů figuruje), třídění, ukládání, zpřístupňování, úprava, uchovávání, likvidace, kombinování. U každého kontaktu (tedy majitele eBooku, resp. registrovaného k odběru novinek) je také krom jeho osobních údajů (e-mailová adresa, resp. fakturační údaje u kupujících) uvedeno i to, zda je odhlášen z odběru novinek/je na blacklistu, a dále účel zpracování jeho osobních údajů.

Naše webové servery zaznamenají standardním způsobem IP adresu, která vám byla přidělena poskytovatelem internetových služeb, webovou stránku, z které nás navštívíte, webové stránky, které u nás navštívíte, a také datum a délku návštěvy. Používám Vaše osobní údaje na účely technické správy webových stránek, zákaznickou administrativu, na ankety týkající se produktů a na marketingové účely (zasílání nabídek a informací "ušitých" na míru přímo Vám).

Abych mohla měřit návštěvnost, sledovat preference návštěvníků a optimálně tak vytvářet webové stránky používám cookies (malé “soubory”, které se uloží na pevný disk Vašeho počítače), o čemž jste vždy informováni. Používání cookies vnímám jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věřím, že díky tomu Vám můžu nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě Vašeho souhlasu. Moje webové stránky lze ovšem procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. - Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

 

8.0 Zpřístupnění osobních údajů třetím osobám

Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokáži zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří umí data ochránit ještě lépe než já a na dané zpracování se specializují. Proto k Vašim osobním údajům mám přístup nejen já, ale i další moji spolupracovníci, kterých je ovšem pro minimalizaci rizik pouze nezbytné množství.
 
K osobním údajům mají přístup:
  • správce, tedy já, MUDr. Michaela Vančatová,
  • zpracovatel, firma SmartSelling a.s. (SmartEmailing, MioWeb, FAPI) a její spolupracovníci,
  • účetní, paní Eva Vančatová - to pouze v případě platících zákazníků (fakturační údaje).

Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Vaše detailní osobní data i údaje o nákupech jsou ukládány v databázi s přísným zabezpečením proti zneužití a nejsou poskytovány nezúčastněným třetím stranám.

Veškeré zpracování osobních údajů bude prováděno na území EU (osobní údaje nejsou předávány ani firmě Facebook). 

Mezi další bezpečnostní opatření (stran přístupu třetích osob k osobním údajům) patří i to, že na děkovací stránce po zakoupení placeného produktu:

  • není v URL zobrazována e-mailová adresa klienta
  • není přidán konverzní kód
  • nepředávají se UTM kódy
  • nepředává se trackovací kód Google Analytics (zde mám zřízen zabezpečený účet, kde je sledována návštěvnost a pohyb návštěvníků na webu (což vyhodnocuji jen výjimečně) - toto je ovšem sledováno anonymně (tedy není možné zjistit počínání konkrétního člověka))
Rozhodnu-li se v budoucnu využít další aplikace či zpracovatele pro usnadnění a zkvalitnění zpracování, slibuji
Vám, že při výběru budu na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.
 

9.0 Doba zpracovávání osobních údajů

Za předpokladu, že budu provozovat svoje webové stránky a nabízet své produkty a služby, budu Vaše údaje v případě stažení eBooku zdarma zpracovávat po dobu 3 let od udělení Vašeho souhlasu, v případě zakoupení placeného eBooku či jiného on-line produktu po dobu 7 let od poslední objednávky.

Po uplynutí těchto lhůt budete mít možnost udělit souhlas nový na další 3 roky a nepřijdete tak o další "novinky" přímo na Váš mail. :-)

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

 

V PŘÍPADĚ JAKÝCHKOLIV NEJASNOSTÍ MĚ NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT. :-)

michaela@michaelavancatova.cz